Werken bij Florente

Diemen: De Kersenboom zoekt een leerkracht / onderwijsassistent ivm zwangerschapsvervanging, groep 1/2.

06 september 2019
Wie helpt ons uit de brand!!!

 

De Kersenboom zoekt per direct een leerkracht/ondewijsassistent voor een kleutergroep.

Ivm met zwangerschap gaat de huidige leerkracht 2 dagen minder werken. Vanaf 1 december zal zij volledig met verlof gaan en is er ruimte voor een fulltime vervanging.

 

Bredeschool De Kersenboom is een neutrale school in nieuwbouwwijk Plantage de Sniep, dichtbij het centrum en tussen de sportvelden van Diemen. Wij zijn een echte wijkschool. De Kersenboom is een school waar kinderen met verschillende achtergronden welkom zijn en zich thuis kunnen voelen.

Interesse? Neem contact op met Caroline Naumoski, directeur.

020 - 7531123 of c.naumovski@bsdekersenboom.nl

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Lezing boeiend onderwijs
  Waarom streeft Florente naar duurzaam leren door boeiend onderwijs?

  Onderwijsontwikkelaar Jan Jutten legt in deze exclusieve Florente lezing uit wat hij verstaat onder boeiend onderwijs in lerende scholen.

  Lees verder ›
 • Documentaire Samen Beter Leren
  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas. 
  Lees verder ›