Werken bij Florente

Parels gezocht voor onze vervangingspool: ambitieuze leerkrachten (0,6-1fte)

25 juni 2019
Florente basisscholen heeft een vervangingspool waarbij leerkrachten worden aangesteld voor de duur van een schooljaar. In de invalpool word je aangesteld voor ten minste drie dagen per week (werktijdfactor 0,6). Bij voldoende vraag kunnen deze uren worden uitgebreid. Jouw werkzaamheden bestaan uit het vervangen van afwezige leerkrachten op een van onze elf parels.

 

Als poolleerkracht maak je onderdeel uit van het Florente personeelsbestand. Er is ruimte voor verdere individuele professionalisering en ook zal je worden betrokken bij collectieve scholing. Via de vervangingspool kan je in aanmerking komen voor reguliere vacatures aan de scholen. Én om je tussen de scholen te verplaatsen krijg je een e-bike in bruikleen.

 

Kijkje in de keuken: invalleerkrachten

Wil jij graag op tijdelijke basis invalllen en voor een overzichtelijke, korte periode ingevlogen worden? Wij zijn ook op zoek naar invalleerkrachten die op deze manier de cultuur van de school willen proeven en zelfstandig aan de slag gaan. Dit kan voor de duur van een zwangerschapsverlof zijn maar ook voor kortere periodes.

 

Informatie en sollicitatie:

Voor nadere informatie over de vacature, over de scholen en je sollicitatiebrief met CV kun je contact opnemen met Manuelle Oosterbaan, P&O medewerker van Florente basisscholen (020 753 11 44), m.oosterbaan@florentebasisscholen.nl.

 

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Lezing boeiend onderwijs
  Waarom streeft Florente naar duurzaam leren door boeiend onderwijs?

  Onderwijsontwikkelaar Jan Jutten legt in deze exclusieve Florente lezing uit wat hij verstaat onder boeiend onderwijs in lerende scholen.

  Lees verder ›
 • Documentaire Samen Beter Leren

  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas. 

  Lees verder ›