Werken bij Florente

Diemen Noord: Noorderbreedte zoekt parttime collega's (2 dagen)

19 juni 2019 - Het diverse en dynamische team van brede school de Noorderbreedte zoekt nieuwe part-time collega's voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

 

Noorderbreedte is een brede basisschool in Diemen Noord, heeft op dit moment circa 600 leerlingen, verdeeld over 23 groepen. Leerlingen werken in units en op leerpleinen om zo van en met elkaar te leren. Elke unit heeft een (speel)leerplein met daaromheen 4 klaslokalen.

 

Voor het komend schooljaar zijn wij op zoek naar parttime collega's voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Het gaat om tijdelijke aanstellingen, met uitzicht op vast, voor 2 dagen (0.4 wtf). Je werkt intensief samen met de collega’s van de betreffende bouw.

 

- Aanstelling bovenbouw betreft groep 8 (2 dagen)

- Aanstelling middenbouw is groep 5 (2 dagen)

- Aanstelling onderbouw is voor groep 1/2 en groep 4 (2 dagen, 2 groepen)
Lees meer ›

Weesp: Kors Breijer zoekt betrokken leerkrachten (fulltime & 2 dagen)

18 juni 2019 - Ons team van 22 vrouwen en 6 mannen is op zoek naar een collega die het fijn vindt om in een team terecht te komen met veel ervaring, waarvan velen al jaren bij ons werkzaam zijn. Wij voelen ons zeer betrokken bij de school en zullen je graag ondersteunen. Naast onze inzet voor de school en de leerlingen zorgen wij graag voor een leuke sfeer binnen het team (door bijv. vertier op de Vecht) waardoor je je snel thuis zult voelen.

 

Wij zoeken per 1 augustus 2019:

- fulltime leerkracht midden- of bovenbouw

- kleuterleerkracht (wtf 0.4000)
Lees meer ›

Duivendrecht: De Grote Beer zoekt groep 6 leerkracht (parttime of fulltime)

05 juni 2019 - Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 6 voor een aanstelling van minimaal 3 en maximaal 5 dagen .

 

OBS De Grote Beer is een moderne school in Duivendrecht. Het is een school waar ieder kind het beste uit zichzelf kan halen en ieder talent benut wordt. Voor ons is elk kind een ster die mag stralen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. De school is een fijne dorpsschool in een mooi en licht gebouw. Veel groen om de school heen en vanaf 2019/2020 een echte natuurspeeltuin naast de school. 

Onze visie is "samen (leerlingen, ouders, leerkracht) maken wij de school".
Lees meer ›

Diemen: Het Atelier zoekt een bovenbouw-leerkracht

03 juni 2019 - Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor een leuke bovenbouwgroep.

 

OBS Het Atelier is in beweging en we nodigen met name ook leerkrachten uit die het een uitdaging vinden om mee te werken aan verandering.

 

We gaan binnen een paar jaar verhuizen naar een nieuwbouw in een mooie wijk en onze visie op onderwijs past daar bij.
Lees meer ›

Weesp: Enthousiaste bevlogen teamplayer.....

13 mei 2019 - De Van der Muelen-Vastwijkschool is op zoek naar jou!

 

Op de Van der Muelen-Vastwijkschool volgen ongeveer 450 leerlingen onderwijs in 16 groepen. Wij werken met een bevlogen en enthousiast team van ongeveer 35 collega's die hard werken aan een voortdurende kwaliteitsverbetering van het onderwijs en de school. De school is sterk in ontwikkeling.
Lees meer ›

Diemen: De Octopus zoekt een leerkracht voor groep 3

18 april 2019 - OBS de Octopus is een gemengde school midden in de wijk. We zijn een school met een stevige basis: een ruim-voldoende inspectierapport en een hoge oudertevredenheid. Onze missie is "Een school, die ieder kind omarmt". De school trekt steeds meer nieuwe leerlingen aan en groeit gestaag. Hierdoor is het team per 1 augustus 2019 op zoek naar versterking.
Lees meer ›

Parels gezocht voor onze vervangingspool: ambitieuze leerkrachten (0,6-1fte)

14 februari 2019 - Florente basisscholen heeft een vervangingspool waarbij leerkrachten worden aangesteld voor de duur van een schooljaar. In de invalpool word je aangesteld voor ten minste drie dagen per week (werktijdfactor 0,6). Bij voldoende vraag kunnen deze uren worden uitgebreid. Jouw werkzaamheden bestaan uit het vervangen van afwezige leerkrachten op een van onze elf parels.

 
Lees meer ›

 • Strategisch beleidsplan 2016-2021
  Florente wil toewerken naar een organisatie met lerende scholen waarbij leren voor het leven centraal staat. In dit plan presenteren bestuur en schoolleiders de gezamenlijke missie en visie en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven.
  Lees verder ›
 • Lezing boeiend onderwijs
  Waarom streeft Florente naar duurzaam leren door boeiend onderwijs?

  Onderwijsontwikkelaar Jan Jutten legt in deze exclusieve Florente lezing uit wat hij verstaat onder boeiend onderwijs in lerende scholen.

  Lees verder ›
 • Documentaire Samen Beter Leren

  Leerkrachten op Florente basisscholen zijn vier jaar geleden gestart met een professionaliseringstraject over duurzaam leren door boeiend onderwijs. In deze korte documentaire een impressie van de resultaten in de klas. 

  Lees verder ›